Εταιρικό Προφίλ

Η Π & Φ Κωνσταντινίδης/EkonArts ιδρύθηκε το 2010 και αποτελεί τη συνέχεια μίας οικογενειακής επιχείρησης, που δραστηριοποιείται από το 1970 στο χώρο της Εισαγωγής κι Εμπορίας Ειδών Χαρτοπωλείου.

Η εμπειρία μας στον σχολικό εξοπλισμό και η καθημερινή επαφή με τους συνεργάτες μας από την ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση, μας βοήθησαν να κατανοήσουμε τις βαθύτερες ανάγκες του τομέα. Έτσι κάναμε μία έρευνα στις ελλείψεις της αγοράς και αποφασίσαμε να καλύψουμε κάθε σχετικό κενό, παρέχοντας Την ολοκληρωμένη λύση.

Ολοκληρωμένη λύση σημαίνει...

Όταν μιλάμε για επαγγέλματα που σχετίζονται με το παιδί, «ολοκληρωμένη λύση» σημαίνει υπευθυνότητα στην επιλογή των ειδών, ποικιλία, υψηλή ποιότητα, περισσότερη ασφάλεια, ευκολία στην παραγγελία και συνέπεια στην παράδοση.

Όλα τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από μη τοξικά, eco- friendly υλικά και πληρούν τις απαραίτητες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Οι συνεργάτες μας

Η Π & Φ Κωνσταντινίδης/EkonArts συνεργάζεται με τα πιο έμπιστα, επώνυμα brands στο χώρο των εκπαιδευτικών εργαλείων και του εξοπλισμού, ενώ στοχεύει στη σύγχρονη, άμεση και οικονομικά προσιτή αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών αναγκών.

Η φιλοσοφία μας

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση, που κατανοεί τη σημαντικότητα στο «πως» της εκπαίδευσης, σέβεται τον πελάτη της και φροντίζει να ικανοποιεί αποδοτικά τις ανάγκες του. Το τρίπτυχο της επιτυχίας μας είναι υψηλή ποιότητα- συνέπεια- άμεση εξυπηρέτηση.

Αν μας ρωτούσε κανείς για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη που εφαρμόζουμε, θα απαντούσαμε ότι η βαρύτητα που μας ενδιαφέρει να δώσουμε, είναι στους τομείς της παιδείας και του περιβάλλοντος. Έτσι κάθε δράση, επιλογή και δραστηριότητά μας είναι ανάλογα προσανατολισμένη.

Άμεσες λύσεις, εξειδικευμένα προϊόντα

Τα εξειδικευμένα προϊόντα μας κάνουν τη διδασκαλία πιο ευχάριστη, δημιουργική, ασφαλή, ποιοτική. Είναι αυτά που τελικά θα δώσουν περισσότερη όρεξη και πιο creative ιδέες για ατελείωτες δημιουργικές- και καθόλου βαρετές- στιγμές στο σχολείο, το φροντιστήριο, το εργαστήριο τέχνης, το γραφείο, τον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο...

And school becomes… cool!


Εάν δεν βρίσκετε αυτό που ψάχνετε, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Copyright © 2016 EkonArts. All rights reserved. Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project